12.1.06

Cementiri nuclear, TGN

Males notícies per Tarragona de nou: si no hi havia prou amb les nuclears (Ascó i Vandellòs), la petroquímica i el polígon sud de Tarragona, ara amenacen amb la construcció d'un cementiri de residus nuclears.Si no, veieu aquesta notícia apareguda a El País.
L'anunci d'aquest cau de merda nuclear es fa sense plantejar-se tan sols el tancament de nuclears com a compensació. Aquest tripartit és poc clar (no diu res, mareja la perdiu amb l'estatut?)davant el tema.
Però el més preocupant és la nova onada de fals ecologisme que s'ha estès a Europa que proposa, junt a les fonts d'energia renovable, la reimplantació de les nuclears, pretenent que és una energia neta. Grans pensadors con Lovelock i escriptors com Crichton ja s'han mostrat favorables.
I creiem que estavem ja al final del somni (o malson) nuclear...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Blog d'opinió?? O periodisme d'investigació?
No són tan estúpids aquests somnis, només ho ets tú si deixes que siguin només això..

Digue-li al teu amic manji de "el fin de los mundos" que permeti opinar als que no som bloggers, i que s'hauria d'estimar una mica més vist el que és capaç d'escriure..

Impressed

Stupidream ha dit...

Estimat Anònim, perquè classificar el blog en alguna categoria? És nomès el que és i res més.Periodisme segur que no. I els somnis per mi no són estúpids, jo no sóc estúpid, pero és com et fa sentir la gent quan creixes i has de seguir el camí imposat per la "maduresa". Ja li diré a Manji lo dels comentaris oberts, potser un mail?

Anònim ha dit...

Estimat Stupidream, em malinterpretes? No pretenia classificar el teu art, només alabar-ho.. No t'infravaloris..
I no crec que siguí qüestió de seguir el "camí imposat" sinó d'alimentar la nostra necessitat de superació..

Stupidream ha dit...

Noi (o noia, no ho sé) no t'he maliterpretat, no ho crec. Si has sigut capaç de llegir més de quatre línees i dir "només ho ets tú [d'estúpid] si deixes que siguin només això", ja suposo que no anaves amb mala fe. Estúpid és una paraula que durant molt anys era suficient per fer-me saltar al coll de la gent i suposo que encara salto una mica.
Ah! Això no és art, és ganes de cridar i comunicar-ho i potser si que té algo d'instint de superació, pero per mi, per ara, és nomès jugar, jugar

Anònim ha dit...

Ei per mí si vols fem un fòrum a dues bandes però preferiria llegir el que ens has de dir i opinar si m'ho permets.. prometo ser benèvola.. puc jugar?
I perdò, no vull pecar de maleducada,

Dramma Queen

23 ha dit...

Huh... euh... jo només volia dir que d'aquesta notícia en vaig tenir constància ja fa uns anys, quan manava el del bigoti. No sé si a Zapatero li semblarà bona idea i ho tirarà endavant.

Com a tarragoní, he de dir que a aquestes alçades ja m'importa una merda el que fagin... com si volen plantar Chernobil al jardí de casa meva.

Total, si no és una cosa serà una altra que petarà. I llavors tothom se n'adonarà del munt de indústries potencialment destructives que tenim a Tarragona, i tothom pensarà que com és possible que ens hagin fotut tanta merda aquí... Però al cap de dues setmanes se n'oblidaran i el món seguirà rodant.

Stupidream ha dit...

Si, si, és una notícia ja molt coneguda pels habitants de tarracomerda però darrerament, amb tot aquest impuls que està tenint les nuclears, ha tornat a primera plana. El que passa és això: tarragona està tan cremada de l'acumulació de instal.lacions "perilloses" que heu arribat al punt de saturació en que us poden posar el que sigui, que no us queixareu gaire. A més a més, sou pocs, poca població. Ho teniu fumut. Potser si des de Canfanga es prenguès consciència...