21.3.06

PostBotellion

Des del mitjans oficials s'insisteix que els culpables dels incidents de la nit del botellón a Barcelona són els 200 o 300 de sempre. Em pregunto que vol dir això dels de sempre... Ho relacionen amb els incidents de Gràcia de l'any passat, el moviment okupa (escolteu Rac1, t'ho poden relacionar amb el terrorisme islàmic si s'acceleren) després diuen que els detinguts són majoritariament d'aquí per dir al dia següent que potser no són estrangers però que no són de Barcelona, etc.
El més estrany: si són els de sempre, com és que van anar a destrossar l'Institut d'Estudis Catalans, la Casa Almirall i, sobretot, la llibreria Rosa de Foc i la seu de la CNT al barri Xino?
Això són els de sempre? No ho tinc gens clar. Em sembla que estan fent un pack de coses ben diferents. Unificar l'enemic per poder lluitar amb més suport moral. Comerciants escumejant de ràbia pero ningú sap qui són, la diversitat també està en Els Altres, Els que van a la contra.
Tot això no és tan senzill com el Pare Ajuntament vol fer veure als Nens ciutadans de la ciutat
Ja veurem com acaba tot això...

2 comentaris:

23 ha dit...

No aventuraré qui van ser els que la van liar quan el botellón (en català, ampollón?). Però em sembla MOLT lamentable que, havent fet macrobotellons a tot arreu de la geografia estatal, l'únic puesto on se lia el pollastre sigui Barcelona.

No sé a què es deu, no en tinc ni puta idea, però la veritat és que sempre que es fa alguna cosa que impliqui jovent i/o transgressió, s'acaba liant grossa. I no sé si sempre seran els mateixos, però és molt mes còmode pensar que sí, donar-los com a un cas perdut i intractable y fer com que ens resignem, que és el que fan els de dalt, al mateix temps que ho fan servir per justificar una repressió creixent.

Bah!

Stupidream ha dit...

Estic totalment d'acord però a Salamanca també va haver-hi merder. Que estrany, les coincidències, però si vols, les trobes a tot arreu.
No et resignis, llegeix això, per a que vegis la tropa com va de petada:

TEXTO ÍNTEGRO DE LA CONVOCATORIA PARA MADRID [del botellón, ja sabeu]
'¿Van a salir los sevillanos por la tele y nosotros no?'

Éste es el texto que circula por Internet convocando a los jóvenes para un 'macrobotellón' para el día 17 de marzo en el faro de Moncloa.

"Hace un par de semanas, viendo las noticias...cuál fue nuestra sorpresa...en Sevilla, 5000 personas congregadas en un macrobotellon, el culpable, internet. La bola fue pasando, nadie rompió la cadena y los 5000 sevillanos se montaron una buena...entonces surgió la idea.

¿Van a salir los sevillanos por la tele y nosotros no? abre bien los ojos y agudiza la memoria porque aquí lo llevas: MACROBOTELLON internauta 17 de MARZO VIERNES en EL FARO DE MONCLOA a partir de las 21:30 vas a dejar que te lo cuenten??? envíalo a tus agregados, no rompas la cadena...cuál sonará mas sevilla o madrid? CORTA Y PEGA Y PÁSALO A TODOS LOS Q PUEDAS!!!!!

P.D. si rompes la cadena te morirás de cancer y olvidate de follar para el resto de tu puta vida"

Quin nivell!