10.4.06

Live Weekend!: Moho, Overmars, Moksha, Nebur...wooh!!!
Divendres le rock star badaloní Nebur i Moksha van tocar al Convent de Sant Agustí. No vaig poder escoltar-los ni una nota entre tant buscar bars normals i jamoneros per fer un entrepá. La Ribera (o Born, com li agrada dir a la camada pseudosocialista modernilla) està infestada de locals superguais que donen llàstima de l'ho aséptic que són. Però que creuen que es això? París? Londres? Au bah..

El que deiem, no els vaig poder veure però Comeclavos, la meva Corresponsal Exclusiva, em va informar que Moksha estaven prou bé (ampli terme), dels que seran teloners d'Entombed a la data a Barcelona de la seva gira. Ahi es nada. També el que passa sempre: que la gent no es mou, no balla però ja sabem que és un dels ticks diferencials de "l'escena barcelonesa" (existeix? Jo li diria colegueo). Massa verdura i herba els deixa així. I Nebur, segueix jugant amb tota la col·lecció de pornografia de que disposa. La meva Corresponsal diu que va estar bastant bé (millor que altres concerts, és una banda que va guanyant, esa chica B-Violet!!!!!) però que les imatges van arribar a molestar.

I dissabte, els francesos Overmars a la sala BeGood (també coneguda com la-sala-que-tanca-a-la-una-per-obrir-un-ratet-més-tard-i-cobrar-entrada) em van agradar molt i aixó que els van tallar en sec. Projeccions a lo Neurosis, teclats, grits guturals des de tres bandes..Una tropa ben curiosa i el seu darrer àlbum "Affliction, Endocrine..Vertigo" balla entre Mogwai, el doom més poderòs i Isis, i de vegades fins i tot Chokebore i Cathedral (noms que em vene al cap per fer una idea) Una gran troballa!

Abans, des de Madrid, els habituals Moho que van oferir un directe potent i divertit, sludge,doom o com li vulguin dir, que es diverteix amb les aturades i les accelerades, el joc de temps, voltes i combinació de veus. Amants del vinil i powertrio autèntic i que, cosa estranya, fan la sensació de passar-s'ho de putamare.

I, carai, que jo m'he de moure en els concerts si no després les cames fan mal...