4.5.06

Bye bye Zorita

Bye bye Zorita! Celebrem-ho!
Encara ens falten unes quantes...Vandellos II?

Molt recomanable: Article del Joan Herrera, a El País (diari dubitatiu enfront de la problemàtica nuclear), dimarts 2 de maig on diu coses tan maques com que l'urani ha quadriplicat els seu preu en els darrers cinc anys i s'estima que queden reserves conegudes per cinquanta anys. Així l'energia nuclear no és cap font ilimitada d'energia i tampoc serà barata si va a aquest ritme de pujada. A part del conegut problema dels residus, seguretat i risc terrorista, tenim que el Banc Mundial i altres fons d'ajuda no finacien cap projecte de central nuclear perque no és un opció factible pel seu cost.
El govern ha reobert el debat, els enginyers i empreses elèctriques es freguen les mans i l'únic debat que queda és tancar-les totes. Les nuclears no són la sol·lució a Kyoto

3 comentaris:

psychoBass ha dit...

Sobre el tema de l'urani, el petroli, les nacionalitzacions (aupa Evo!!!), Lovelock traduït i discutit, etc., hi ha una pàgina amb temes i comentaris molt i molt interessants. Us recomano que la visiteu:

http://www.crisisenergetica.org/

...

Stupidream ha dit...

Pues si, molt recomanable. Un munt d'informació per qui es vulgui informar des d'un mitjà no tan tendenciòs com aquest blog

http://www.crisisenergetica.org/

psychoBass ha dit...

Si hi passejes un pèl més podràs copsar opinions molt més tendencioses (cap a diversos extrems) que les del teu blog.

En concret hi ha una corrent -amb la qual hom coincideix bastant- que afirma que l'arrel del problema és la demanda desmesurada i en constant creixement d'energia, propiciada i lligada al sistema capitalista neo-liberal (per qualificar d'alguna forma aquesta gran merda globalitzada on ens veiem abocats), i que el que s'hauria de fer és un punt i a part a l'estil Palahniuk -fight club.
Això t'ho dic perque no et facis mala sang pensant que ets l'únic tendenciós. Hi ha molta més gent que té un stupiDream a dins, malgrat a vegades el disfressin (com jo faig) d'ironia.

Per altra banda tenim els: ...Fascinerosos!

Muerte a los Fascinerosos!!!!!!!!!!!