4.5.06

Foie gras, L'ABC i poesia del cànon

Aquí noranta dies ja no és podrà vendre més foie gras a Chicago. És una iniciativa de Farm Sanctuary que ha pogut convèncer a l'ajuntament d'aquesta mesura importantísssssima en una ciutat amb uns indexs de criminalitat i pobresa quasi inexistents (ironia) És un pas més de la campanya No Foie Gras als USA contra el patiment que sofreixen aquestes aus als quals se'ls ha d'alimentar de manera forçada (cert tot això) fins tenir un bonic fetge greixòs per tacar-nos el bigoti en les bacanals a lo sodoma i gomorra que tenen lloc als burdells arreu d'Europa....
Sabeu que és l'abc? No, no és el principi de l'abecedari, o el que tots em de saber, ni el diari que fa pudor a peus i habitació resclosida, no: és la meravellosa, gran tàctica catòlica contra la propagació del SIDA i altres malalties de trasmissió sexual. Abc ve de "A, de abstinencia; b, de Be faithful, ser fiel y C de castidad" (no, condó no).Són paraules d'un altre personatge, l' Alfonso López Trujillo, president del Consell per la Vida i la Família de l'Església catòlica (Vida i familia, podeu dir el contrari perfectament). Aquest paio amb nom de linier de segona divisió o de criminal sudamericà diu frases tan maques com "tenemos un estudio sobre África y está demostrado que en Uganda, donde se ha trabajado con rigor el abc, ha bajado el contagio. En los otros países sigue aumentando a pesar de los cargamentos de profilácticos, y es que en la medida en que las costumbres se relajan y que buscan el hedonismo a todo precio, es allí donde no hay unos valores fundamentales sobre todo para los jóvenes, las familias, y esto hace que se derrumbe el edificio moral y viene la muerte a los pueblos" Ala, ara ho sabem. Si aniquilen el teu poble és perque sou una colla de pervertits pichaflojas fornicadors, pecadors!
I per acabar, dos campanyes enfrontades amb el tema aquest del cànon als suports digitals (CD, DVD, gravadores, fotocopiadores, escaners, etc etc) que ens han clavat la tropa de kinkis de l'SGAE i vividores varios del món de la cultura (lo que?), ja sabreu amb quina aneu: TODOS CONTRA EL CANON o TODOS A FAVOR DEL CANON. Jo ja sé amb qui vaig, està clar.... Als desesperats que estan a favor del canon, pobrets desgraciats, hi ha fins i tot poesies, llegiu. llegiu "Lleva la contraria a tu vecina/ Destaca entre tus amistades/ Defiende sin avergonzarte/ Necesitamos el canon/ Créenos/ No queremos que el Gobierno nos dé dinero/ porque a la gran mayoría/ no nos alcance para llegar a final de mes / Queremos ser libres para crear y producir / Como siempre/ Ayúdanos para que sigamos componiendo/ cantando, interpretando, bailando/ guionizando, dirigiendo pelis y series para ti / Es nuestro derecho, es tu derecho/ Sal a la calle, navega en Internet, grita a los cuatro vientos: si al canon"
Com a poesia és horrible i el contingut, ja sabeu, palleres mentals de petits senyors feudals que veuen que el chollo s'acaba i l'arròs ja se'ls ha passat

2 comentaris:

psychoBass ha dit...

Primer he pensat que la temàtica (foie-gras, postures enfront el sexe, SGAE) era dispersa, però després m'he adonat que hi ha un arquetipus arrelat a l'inconscient col·lectiu gràcies a la rumorologia i que representa claríssimament els tres temes:
RICKY MARTIN!!!
Jo proposo anatemitzar al Ricky Martin com a màxim exponent de l'ús hedonístic del foie-gras per a fins sexuals i intimament lligat a la questió del canon de l'SGAE.

Comencem la campanya, join us!!!

RICKY MARTIN, ANATEMA!!!!!!

Stupidream ha dit...

Mmmmm... noi, estàs com un llum.. ;D
Res més, és un post de vomitada mental.. és ben graciòs el que arribes a llegir al diari, ja saps, al metro i flipant!!!