22.5.06

Montenegro

Això és la desintegració total!! Més països per aprendre! Que fàcil era quan tot s'acabava en un URSS, capital Moscú o Iugoslàvia, capital Belgrad. Ara ens han sortit bolets per tot arreu, Kirguizistan, Uzbekistan, Croàcia, Eslovàquia, la la la, etc Països i capitals impronunciables i de cop ens enterem que tenim alemanys a Turkmenistan i armenis a la Conxinxina. Pobres estudiants de primària! No m'extranya lo del fracàs escolar...Per sort encara tenim Regne d'Espanya (perque encara és un regne a lo Princesa Prometida, no us oblideu) capital Madrid! És fàcil, ràpid i sense complicacions, indolor i inodor. I sí, us podeu cagar a sobre si voleu.
Ai...però tots els que estem entre mig, que no som ni xixa ni limonada....
Per cert, ara que ve temporada d'exhibició pornopolítica i eleccions, hi ha un individu a Badalona que es vesteix de pallasso quan toquen eleccions, omple una urna electoral de algo-semblant-a-merda (o això penso) i es passeja pels carrers tan panxo.
Au, felicitats montenegrins! (qui ho vulgui celebrar)

6 comentaris:

23 ha dit...

El problema va començar amb la descol.lonització. ¿T'imagines lo senzill, pulcre i clar que deuria ser un mapamundi aleshores? Ara els has de mirar amb lupa. A la zona de Iugoslàvia hauran de posar fletxetes per posar els noms dels països i les capitals.

Tornem a les ciutats-estat!

Per cert, ¿què ha passat amb el fotolog?

meritxell_rr ha dit...

Visca els "post-it"s a la meva bola terràquea de quan tenia 8 anys! Jo ja n'he encarregat un de color blau per al que en un futur sigui "casa meva"(que no es confongui amb "blau" ja m'enteneu: el blau-gris dels temps franquistes, ni tampoc amb el dels "blaveros"valencians). De totes maneres, la meva part preferida de la bola del món continua sent aquella estrella de colors, amb els punts cardinals i els noms dels vents, sola, situada més o menys cap a la zona del Pacífic, on només hi havia rectangles turquesa amb noms inverosímils...

Stupidream ha dit...

Com mirar mapes vells, dels avis o dels pares o fins i tot germans i veus països que ja no hi són, ciutats que ja no són capital, llocs que ja no sabem pronunciar.M'agradaria enganxar un d'aquells mapes on hi havia forats blancs on ningú havia posat el peu encara...La rosa dels vents, no està a tot arreu?
I el fotolog, no tenia sentit...perdoneu-me, un dels meus atacs destructius

meritxell_rr ha dit...

No sé en el teu...però ja et dic ara que en el globus terraqui-llum que tenia jo, era al pacífic,: l'únic espai més o menys en blanc on poder-la col·locar. (per cert, no tenia ni idea que tinguessis un fotolog)

Dani ha dit...

heyy,

muy buenas tus pajas mentales, digo tus articulos, nos vemos otro dia en casa de xavi para hacer otra costillada con mas chicha y menos peña...a deglutir!!

Anònim ha dit...

cool!:))))))AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛