27.6.07

éL HeCHO news!

éL HeCHO mai ha tingut una existència tranquil·la i sembla que així seguirà sent...
El compte enrera ja s'havia iniciat. Quedaven tres bolos més perque Xavi, el nostre cantant emigrat a l'Àrtic, ens deixés però sembla que ni el comiat ens deixaran fer en condicions. Han tancat cautelarment per queixes veinals la sala Billypool de Bilbao, on se suposava que fariem dissabte 14 de juliol el darrer concert amb aquesta formació. Però ara m'assabento que hi hagut dos assassinats aquest cap de setmana a la zona de Deusto, la zona de Bilbao on estava la sala. Així que quasi millor no tocar.... Per ara, recordeu el 6 de juliol a Climax de Banyoles, el darrer concert del concurs que organitza aquesta sala.
Per si de cas, la bona gent de CURASAN ens estan buscant algun concert pel dissabte allà dalt a Euskadi

2 comentaris:

Dani ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dani ha dit...

que pasa gañan!!

asi que el viernes que viene último concierto, a ver si me puedo pasar, aunque a Banyoles creo que no llega el metro, no?
Por cierto, tu(s) blog(s) no se si estarán currados pero desde luego son bastante originales (aunque un poco abertzale, mira que justificar las amenazas de ETA contra Lemóniz, que por cierto mató a 4 o 5 trabajadores de la central, en fin como diria Arzalluz, "estos chicos..." ).

Saludos, i força eL Hecho!