14.9.07

Alterativa

Un grup de filòsofs violents, perillosos i molt sonats em van instar amb amenaces a escriure cosetes a la seva pàgina, ALTERATIVA, (en castellà i encara en període de proves), i aquí teniu el resultat del primer escrit, traduït més o menys com m'ha sortit d'allà...

Pots ser ets un d'aquells individus que fan balanç de la seva vida (sovint a Nadal o a cap d'any amb
unes copes més que sobreres, si és que existeix aquest concepte, i l'ànec amb taronges ballant
amunt i avall del ventre) o que no en fan cap.

Si no feu cap tipus de valoració ("inconscient!" sentireu dir) tot anirà bé i no teniu res del que
us hagueu d'amoïnar.

Si sovint fas balanç, pot ser que et sembli que la teva vida ha anat prou bé o més bé cap a
malament.

Si t'ha anat bé, no hauries de patir gaire.

Si penses que ha anat prou malament, pot ser que hagis gaudt d'un bon estat de salut o que no n'hagis tingut per res.

Si has tingut bona salut, deu mil bajanades i maldecaps menors hauran marejat els teus data-sentits fins fer-te tornar un inconscient que, a més a més, fa un balanç negatiu de la seva vida trista.

Si no fa el cas, si creus que carregues amb una salut deplorable comparable a la d'un serf dominat per les urpes opressores d'un senyor feudal qualsevol a l'Edad Mitjana, pot ser que no siguis res més que un hipocondriac o que realment els teus sentits et confirmin que el teu cos ha sofert una múltiple agressió d'organismes microscòpics malignes i/o que els teus gens son un broma heretada dels progenitors que no han deixat d'emprenyar-te des que et van construir.

Si ets un hipocondriac, frueix i deixat endur.

Si no és així, pots fer una bona llista de les medicines que t'has pres, cercar i llegir els prospectes respectius i meravellar-te de com és que l'estòmac i el fetge, la melsa i els ronyons, les tiroides i el jejú encara poden continuar funcionant de manera correcta.

I amb això estem enfeinats.