18.12.07

Las Vegas als Monegros, 3era part

Anem recollint més reaccions. El tema crec que és prou important com per a ésser insistents (per entrades anteriors cliqueu aqui i aquí). Potser serà per la meva obsessió a mai dir-li desert als Monegros. O potser, ves, només que m'agrada recordar quan passaven per la Nacional de bon matí, els esmorzars al Ventorrillo o la pudor de gasolina del camions pujant el coll de Fraga.
Les Entitats de la Franja de Ponent ja han alertat que aquest projecte pot provocar un autèntic desastre a l'equilibri cultural de la zona. I ja tenim un bloc contra aquest projecte. Feu-li una ullada!
I tenim totes aquestes associacions, organismes etc que s'han oposat frontalment al projecte: SEO/BirdLife, Los Verdes, Ecologistas en Acción, COAGRET, ANSAR, Triacanthos, Plataforma Monegros no se vende, Plataforma Aragón no se vende, Asoc. La Paz, Asoc. El Cantero, i CGT, l'únic sindicat que no s'ha venut al capital en aquest assumpte.
Veiem com avança tot això! Al menys que conseguim que els Monegros i Aragó surtin de l'anonimat, de la ignorància de la resta del país.

2 comentaris:

Dani ha dit...

ufff,

ya te lo puedes imaginar, dirán que todas estas organizaciones se oponen al progreso y bla, bla, bla, te suena de algo?

Anònim ha dit...

va a ser la alegria de los ludopatas y sus familias