4.3.08

TMB és el teu amic, Ells són els dolents

Quina sorpresa trobar aquest tríptic a la bústia de la majoria (suposo) de cases de la ciutat de Barcelona! Independentment del que digui, es fa, si més no, sospitós i extrany l'ús d'aquesta arma per combatre la vaga dels conductors d'autobús de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona). Quan costa fer una campanya així d'un dia per l'altre, amb tríptics a tot color i la seva distribució? I, sobretot, qui ho paga? Potser l'augment tarifari de les targetes de metro i bus? O la Generalitat (o govern de Catalunya com ara l'han reanomenat)?
Aquest fulletó propagandístic es pot resumir així: que els sindicats CGT i ACTUB són molt dolents, provocatius, violents i autoritaris. Que els conductors tenen unes condicions laborals molt millors que mitja Espanya (i tant, amb aquestes inflades del preu del bitllet, faltaria més!) i que el que haurien de fer es agraïr als dirigents de TMB la seva magnanimitat i condescendència.
En fi, que TMB ha volgut negociar des del principi, tot i que vist com està el món i la d'empresaris malvats que hi ronden, no estarien obligats a fer-ho.
En fi.

1 comentaris:

fEl! ha dit...

Ahir a Catalunya Radio una oient deia que "s'hauria de regular la vaga" i que, si per ella fos, declararia l'estat d'excepció i faria que l'exèrcit conduís els autobusos. Proposo a més a més enviar a Guantànamo els vaguistes...

Són tots una colla de mentiders, els uns i els altres, perquè també els representants sindicals actuen davant els mitjans amb un cinisme i una actitud pseudomafiosa que tira d'esquenes. Però dic jo que no te la jugues i et tires a la vaga per caprici...