27.5.08

Què està passant a Ascó?


Dilluns vinent a la Casa Elizalde de Barcelona, tindrà lloc una xerrada que no us podeu perdre per res del món si teniu un mínim interés per la vostra vida. Porta per títol "Què està passant veritablement a Ascó?" i intervindran Pep Puig (gurú dels moviments antinuclears d'aquestes terres), Jaume Morrón, (Ecologistes en Acció) i Carlos Bravo (Greenpeace). Gent molt vàlida i amb extensos coneixements que de ben segur deixaran les coses ben clares sobre l'escàndol d'Ascó i de les nuclears a Espanya.
Potser trobeu a faltar opinions contràries però per això ja teniu tota la premsa, ràdio, televisió, els axiomes energètics i els tertulians de les nou del matí.

3 comentaris:

pep ha dit...

Si, tens raó. Les emissores de ràdio del matí són un escàndol en previsibilitat i poc rigor. La llibertat de premsa us farà esclaus de les vostres idees. Salut.

Dani ha dit...

Discrepo. Es cierto que ultimamente empiezan a escucharse argumentos a favor de las nucleares por parte de algunos pseudoexpertos y "ecologistas redimidos" pero creo que las opiniones en contra son abundantes. De hecho, y sobre este mismo tema creo que una vez te pasé un link del diario británico the guardian en donde descalificaba la energia nuclear como opción de futuro por una razón que se le escapa a mucha gente: el precio del uranio se está disparando y en el futuro se prevé escasez. Una razón más para oponerse a la energia nuclear.

Jordi ha dit...

Discrepes bé, soc un sofista! Però el rebuig ha de ser total, si no sempre hi haurà una possibilitaT de que algun iluminati revifi la idea...

El nous reactors de França i Finlàndia han aturat les seves obres per dificultats tècniques i econòmiques, avui mateix dos reactors han hagut d'aturar-se a Anglaterra, tenim Ascó i els reactors del japó que s'ha demostrat que no estan tant ben fets com haurien. Als USA molta pasta del govern per fer reactorss però poc diner privat...

Nos vemos el lunes?