2.7.08

Meravelles d'un Manifiesto que es manifesta

Curiosa iniciativa (per donar-li un nom) aquesta del Manifiesto. Però el més curiòs és que no tenen ni pàgina web (o he sigut incapaç de trobar-la). Algun demòcrata ens podria il·luminar (hi han traductors a la xarxa per si els hi fa mal llegir en aquest dialecte). Però el que és més sorprenent és que tots els diaris actualitzen diariament la llista d'adhesions (entre elles, de gent que no tenia intenció d'afegir-s'hi, com Sgae Ramoncín). Deuen tenir un gran servei de premsa aquests de la UPyD..

Entre els qui s'han adherit trobem enormes personalitats com Plácido Domingo (asqueroso lunes), Ana María Matute (ja te una edat), Luis Aragonés (la victòria l'ha enlairat), Luz Casal, Margarita Salas (sorprenent com a bioquímca que és), Pedro Delgado, Angel Nieto i el seu nen Fonsi, Javier Imbroda (natural de Melilla), Alfonso Reyes, Quique Setién i Gregorio Manzano. També trobem a el Lebrijano, Vargas Llosa i la troupe habitual de transplantats de Boadella i companyia.

Com podeu veure, hi ha un gran nombre de (ex)esportistes. Així que tota aquesta cantarella de que no s'ha de mesclar esport i política que tant s'ha repetit aquests dies és una mentida com un temple. És correcte depèn de quin bàndol la faci! A més a més, trobo que la mitjana d'edat dels participans tendeix a ser un pél elevada. Els avis es fan savis però també conservadors i porucs a allò que no comprenen. I sovint arriba el dia que el cap els hi comença a rodar.

I per acabar, una acció: TeleCinco s'ha adherit, així que ja sabeu: dessintonitzem!

2 comentaris:

fEl! ha dit...

Això em recorda un moviment que vam pensar però que no va arrelar, durant l'era "Ce, Ce, O, O" (era Aznar): l'FDP, el Front de Dessintonització de la Primera. Ara l'haurem d'actualitzar i convertir-lo en l'FDT (Front de Dessintonització de Telecinc, Telecinco o Tele-Stink-o). L'única condició és dessintonitzar el canal en qüestió però no substituir-lo per cap altre, si no deixar el canal 5, per exemple, amb soroll blanc. Així tindrem un bonic tema de conversa amb els convidats a casa nostra quan fem zàpping.

De vegades és tan dificil reclamar allò que és obvi...

Oscar ha dit...

Ni hao

1) l'esport ÉS política.

2) Antònia 3 (fatxa3) ja estava descartada; com que no vaig fer mai la catarsi perquè estava transplantat de continent, i perquè era impossible, m'es impossible veure la primera; ho de Teta5, els nens d'en Berlusca és el que sempre han fet i els megaprogres del Qutre, deuen estar fent enquestes (xupant-se-la a algun sociata) abans de fer el mateix. S'està tant bé lluny!