28.10.08

Banksy a Nova Orleans

Com si fos una lluita de superherois contra el superenemic, Banksy (muralista o artista grafiter, un terrorista de la pintura) va dirigir-se a Nova Orleans per respondre als atacs d'un famós antigrafiter local, en Fred Radtke, més conegut com "The Grey Ghost", ja que es dedica a cobrir amb pintura grisa tots els grafitis que troba.


L'objectiu era doble: era finals d'agost i un nou huracà amenaçava la ciutat just tres anys després del desastre del Katrina. I Banksy volia mostrar amb els seus dibuixos la situació desastrosa de la neteja i reconstrucció de la ciutat. En aquest enllaç teniu la galeria de la dotzena llarga de murals que va fer. Personalment, el que més m'agrada és el que veieu aquí dalt: militars robant electrodomèstics.

Les darreres informacions apunten a que Banksy ha envaït Nova York amb els seus grafitis... i una botiga de mascotes ben especial. Però això serà en un altre post.

3 comentaris:

Oscar ha dit...

Realment espectaculars!

Els ratolins i el nen de la nevera estan molt bé també :)

pep. ha dit...

Molt bons. Un pas mes en l'art de pintar al carrer.

Dani ha dit...

me cae bien bansky porque al contrario de lo que suele pasar en estos casos no se ha acabado convirtiendo en un reclamo publicitario convenientemente envasado, lo que es mucho en estos tiempos en los que el marketing lo engulle todo.