4.2.09

Les Mans Plenes (Malalletra#19)

Com us explicavem fa unes setmanes, Fi ha col·laborat en un recopilatori en record de Joan Brossa, que fa tot just deu anys que ens va deixar. Si voleu escoltar el tema que hem gravat passeu-vos pel myspace de Fi i cliqueu al tema que es diu "Rosada", poema de "Passat festes".

El número dinou del fanzine Malalletra ja està disponible a l'Arkham (C/Xuclà, 16 BCN), a Loring Art (C/Gravina, 8 BCN) i la Laie del CCCB. Per deu euros teniu el fanzine Malalletra i els dos cd's de la compilació. Fi apareix al segon cd (el Z) amb els Linn Youki, Le Petit Ramon i Lo:Mueso.

Llàstima del petit error tipogràfic en l'adreça del nostre myspace (ja solucionat) però a banda d'aquest petit detall, tot un honor haver participat en aquest projecte. Si més no, ha estat divertit...

I us deixo amb el resum esbiaixat que ha fet l'altra meitat de Fi sobre aquest magne esdeveniment:

"Aquí el tenim: el tema que Fi ha inclòs al doble-CD que acompanya el núm.19 de Fanzine Malalletra, dedicat a Brossa (al poeta). Podeu comprar el fanzine, que hi ha dibuixos molt macos i cançons molt logrades. De distorsió, però, no n'hi ha gaire...
La "Elirlandesa" ha recitat aquest poema i Fi hi ha afegit un bon grapat de melodies. Segurament sonarà a tot volum a la redacció de Mondosonoro. De moment, el Fanzine i el doble-CD han arribat a diverses ràdios "populars", potser algun despistat ens punxa el tema i ens fem multi-milionaris. Fins que això no passi, beurem Moritzs en bars variopintos i gaudirem entre beats distorsionats i nanes per adormir les mosques."