31.3.09

Col·locar els llibres allà on correspon

Bonica iniciativa d'un biòleg dels Estats Units d'Amèrica, Ste, dedicat a col·locar allà on pertoca els llibres que no són estrictament científics i que, per coses del destí, han acabat a les lleixes de les llibreries junt Darwin, Gould o Dawkins. Com sabeu el creacionisme ha mutat en els darrers anys en un altre monstre anomenat "disseny intel·ligent" que no és res més que això, creacionisme ranci i cec, emmascarat amb unes quantes "@" i "www" i dissimulat amb bonics dissenys i poca substància, és a dir, apel·lant a la fe. Podeu fer una ullada al seu blog "Biologist helping bookstores".

Ste recol·loca els llibres en les seccions de religió, mitologia i creences, depenent de la botiga, pren totes les fotografies adequades i deixa constància dels seus moviments i raonaments per fer el que fa. Llàstima que el blog estigui una mica (molt) aturat ja que sembla ser que havia d'escriure la tesi, l'eterna limitació de tot biòleg. Potser ha vist que la feina de col·locar llibres era monumental.

Per aquí hauríem de recol·locar alguns llibres també com, per exemple, els llibres de Fernando Savater des de la secció de Filosofia cap a la de Política o, potser millor, cap a la de Novel·la Rosa (Diez).

3 comentaris:

fEl! ha dit...

Si fa més d'un any que no penja res, aquest bon home...

Però brutal

Oscar ha dit...

O potser ha estat atacat per un escamot de creacionistes (ideistes no queda gaire bé, oi?).

pep. ha dit...

desesperacio=idealistes=creacionistes, oi?