21.3.09

El tauró del Carmel


Ja fa més d'un mes que l'italià Blu ens va deixar aquest gran tauró fet de bitllets de cent euros a "l' humil" barri del Carmel, en la confluència dels carrers Santuari i Gran Vista. Un mural permés per l'Ajuntament per "invitar a la reflexió" i idioteses semblants.
Com sempre, Blu ha fet un treball magnífic i, com Banksy, no sabem quina cara fa. Però de ben segur que més d'un veí el va empipar amb preguntes insidioses. En fi, no cal ser gaire llest per veure que aquestes "pintades" agraden a la gent (és curiós com unes embruten i les altres fan maco..)

I aquí un video de TvGodóMordor (no hi havia res millor). Grans frases com la senyora que en el més pur estil Lewis Carrol somnia en estirar els bitllets quan les coses vagin fumudes. I el resum, la ensenyança que en treu un altres veí: "Como siempre, el pez grande se come al chico."


I per si voleu veure'l amb els vostres ulls, un mapa. El 28, el 24, el 92 i algún altre autobus que desconec us deixa a la vora. Després podeu anar al Delicias i fotre-us un cafè amb llet i un entrepà de formatge (pudent):


Mostra un mapa més gran

Us recomano que feu una ullada a la pàgina de Blu, sobretot els videos. I gràcies Fel, veí de l'humil barri, per posar-me al tanto.

2 comentaris:

Dani ha dit...

ja, ja,

muy bueno lo de resaltar lo del "humilde" barrio del Carmel..que casposo y paternalista!

fEl! ha dit...

Algun tertulià hauria d'observar el fet que el tauró es "menja" una antiga pintada del PCC.

El vídeo és criminal, aquesta veu gangosa d'estudiant de periodisme regurgitant frases fetes i mentides directament...