3.4.09

Món Verd


Des de fa uns dies, col·laboro en el blog Món Verd que forma part de la xarxa de blocs temàtics en català Estol.cat, que tot just s'ha presentat públicament aquest u d'abril. És una bona manera de mesurar el meu radicalisme (o feixisme segons uns altres) ecològic i provar de transmetre històries interessants sobre la natura. Per ara, s'han publicat un parell d'articles meus (1,2) bastant suaus i asèptics per ser jo. Per desbarrades ja tenim aquest blog.
Espero no haver de parlar de mitocondris, la inactivació del cromosoma X i altres temes massa feixucs que només interessen a la gent quant porten tres o catorze birres.
Doncs res més! Les actualitzacions aniran apareixent a la barra de la dreta i també a SeNSeSoSTrE. Sapigueu que tots aquests blogs sobreviuen gràcies a la publicitat, que no fa gaire gràcia, però ves...

4 comentaris:

pep. ha dit...

Cadascun de nosaltres tenim les nostres ideologies i de vegades les duem a extrems i unes altres no. Referent a l'ecologisme, ja fa temps que Josep Maria Espinàs deia en el seu llibre que "L'ecologisme és un egoisme", que li farem.

Oscar ha dit...

Ei, t'han posat la foto dels "més buscats". Només et falta el número a sota.

Jordi ha dit...

Hehehehehe...fotaco de webcam!!!!

Així no se'm veu la decrepitud!

Far de la Banya ha dit...

Salutacions i bon blog, Jordi!