21.8.09

Primera carta secreta al president:

Senyor president, tot això se'n va a la merda. I vostè on és? Està de vacances? Està agafant color en una platja? Potser tindrem el segon president negre dels Estats Units? Una torrada sense tomàquet? O unes gambes? Tornarà com una d'aquelles paelles pre-fabricades (que les venen a 12 euros com si fossin de València)? Ara em dirà que les paelles bones no són les de València. Senyor president, no té cap sentit que faci vacances quan tota la seva obra s'està desmontant. Es van turnant els grans caps d'aquest país com si fossin una botiga de mòbils de segona mà? Quanta tecnologia... Segle 21! Senyor president, que no veu que no és moment de fer vacances? Anirà amb banyador dient que el país es mereix allò i això, o anirà a inagurar el pavelló esportiu de turno amb la crema de sol a la mà, banyador i xancletes? Potser a l'agost el temps s'atura i totes les coses importants (si és que vostè en fa alguna) decideixen fer una pausa, i es reprenen al setembre... Senyor president, de veritat, el trobo a faltar. Trobo a faltar totes aquelles fotos seves a tots els diaris, aquelles imatges que (ben muntades) envia al seu telenotícies i a tots els altres, aquelles cares que no diuen res, els moviments pactats i les càmeres a punt. De veritat, aquest agost és interminable. Espero que acabi ben aviat les seves vacances i que tot torni a la normalitat. Els trens espatllats i les discussions amb els opositors. Un circ de luxe. No podem passar un segon més sense vostè, els pallassos, els elefants, els micos i els tigres. Els periodistes ben aviat hauran de treballar, i potser això no és bo per vostè. Espero que no descobreixin on s'amaga. I si ho fan (o ja ho han fet) sé que sabra controlar-los. Això sí que no es deu aturar ni a l'agost. En fi, fa fred. Espero no rebre la seva postal. Això sí: no estaria malament una petita contestació a aquest escrit que tant amablement li envio. Tranquil, no serà l'únic. Perquè encara que no em contesti, li enviaré més cartes. I si em contesta, no el creuré. Ja ho sap.
Salutacions, senyor president, des de ben lluny (sempre).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

per no inundar els sensos de cartes al president, qui vulgui seguir llegint aquesta correspondència secreta amb el president, pot anar visitant:

terribleandawful.blogspot.com

KILL THEM ALL!

JORDi11

Jordi ha dit...

Em sembla que ja han tornat però només ha parlat l'amo dels Mossos de coses ben banals i insubstancials....en fi, per mi no hi ha cap problema que segueixen apareixent les cartes al sr. pecident...

llextirem-58 ha dit...

Això és un espectacle teatral real. Entre acte i acte, hi ha una pauseta, per a què poguem anar a fer un pipí, o, millor encara,comprar, comprar o, en el seu defecte, consumir publicitat.

Ens distreuen amb ninots.

On han quedat els grans titulars? "Comer hasta tres huevos por semana es muy saludable" mereix un monument.