15.9.09

Campanyes improbables (I): A la caça del veí motoritzat


En una nova i apassionant sèrie sobre campanyes institucionals o iniciatives populars que, per més que hi fantasegem, no deixen de ser improbables, presentem la primera proposta: la caça al plaga de barri motoritzat.

En aquesta campanya improbable, un cop hem identificat el plaga i el seu vehicle (cal paciència i dots d'observació), fabricarem una enganxina d'uns 12 cm de llarg com el model que aquí mostrem. La "immobilització" consistirà simplement a introduir una patata, plàtan o verdura similar al tub d'escapament de la moto en qüestió. Per tal d'evitar accidents i per conscienciar el nostre veí incívic, col·locarem l'enganxina al comptaquilòmetres o al parabrises del vehicle perquè se n'adoni abans d'engegar el vehicle. No descartem reforçar la pega autoadhesiva de l'enganxina amb pega de contacte ultraforta.

Per últim, no ens oblidem de fer-hi constar la raó: excés de soroll (per tub d'escapament lliure), conducció temerària (per exemple, conduir a tota velocitat pels carrers del barri, en contra direcció, circular per la vorera a molta velocitat...) i altres infraccions (per exemple, aparcar la moto a la vorera sense deixar lloc per passar-hi). En aquest cas, si creiem que el propietari del vehicle és massa curt de gambals per deduir la infracció, podem consignar-la per escrit en el petit espai que proporcionem.

Dues recomanacions: espereu que es refredi la moto per no patir cremades en introduir el tubercle (o similar) al tub d'escapament, i procureu observar els horaris del propietari del vehicle i familiaritzar-vos amb les seves companyies o coneixences per evitar el risc de trencament de cara en ser sorpresos
in fraganti. Cal tenir present que la relació entre veïns plaga i comportaments violents és molt estreta.

2 comentaris:

meladori ha dit...

I d'aquestes etiquetes, quin tiratge se'n fa? Que hi tenim molts plagues, al barri...

Jordi ha dit...

Vigileu que no us il·legalitzin!!!!!

(és ben curiós que aquesta entrada l'hagi escrit un motorista de pro! hehehehehe)