7.9.09

Dones que fan coses lletges al carrer i... i.. un llumí!

Tranquils, no parlaré pas de la darrera pel·lícula de la Coixet (o d'algun llibre pòstum de l'Stieg Larsson).Tinc una inquietud que vull compartir: només em passa a mi o no us fa la sensació que ja hem arribat al límit (ridicul) possible de l'eufemisme?

Aquests dies ha sorgit una gran polèmica a Barcelona sobre la "pràctica explicítica del sexe remunerat al carrer"(¿?), tal com ens repeteixen sense parar a Catalunya Informació. En altres bandes parlen de sexe de pagament, com el Canal Plus. Per si no heu entès la frase, aquest senyors parlen de putes que s'ho fan amb els seus clients al carrer. Com si haguessin descobert la sopa d'all. Senyors, si el pont de Sardenya sobre el parc de l'Estació del Nord va ser conegut com el pont de la Mamada no fa gaires anys! (ara no ho sé que fa temps que no hi passo de nit). O potser fa temps que no visiten els voltants del Camp Nou i Zona Universitària al capvespre. Les proves són a tot arreu i de tots els colors. Per dir un parell de localitzacions així a l'atzar que no són gaire marginals.

Això si, en resposta a aquesta impudicícia, el batlle Horreur reclama la redacció d'una llei que reguli "la plasmació d'aquest fenomen a la via pública". Aquest fenomen! Jo ja no sé si parlen de pintures, de fets paranormals o de ves a saber què. I no serà perquè no ens manquin paraules per dir "prostituta". Al Diccionari de Sinònims i Antònims de Pey tenim disset sinònims. I com que aquest bloc(g) té funció de servei públic, els llistarem tot seguit:

Marcolfa, marfanta, meuca, barjaula i bagassa són els meus preferits. A més a més tenim puta, donota, mundana, meretriu (sona massa de medicina), barram, druda, cortesana (ehem...), concubina, bardaixa, folla fembra (boníssima!), una qualsevol (sic) i dona de la vida.

Au, que ja no tenim excusa per dir les coses pel seu nom!

(el llumí del titol del post és absolutament gratuït, no busqueu dobles sentits)

6 comentaris:

Oscar ha dit...

Meretriu sempre m'ha semblat que era per les de categoria, dedicades a emperadors (romans a poder ser, és clar), papes, bisbes i bestiar d'aquest estil. No sé les de l'alcalde com deuen ser: guapes, lúdiques i festives, segur.

Per cert, si "sexe de pagament=putes", ja sabem què són els del Plus... putes codificades.

fEl! ha dit...

I dels clients, no se'n recorda ningú? És molt interessant que continuïn mostrant fotos (com El Periódico ahir, a tota portada) de putes en diversos punts de Barcelona (periodisme d'investigació de primer nivell), però els clients (els puteros) no apareixen enlloc. Pobrissons, deuen ser víctimes de l'oferta... Ah, i no tenen tants sinònims com elles.

Don Agrio ha dit...

I res de parlar-ne de legalitzar-les!

Imagineu si, a l'hora de presentar el rebut d'un treball de sastreria ja munten l'enrenou que munten, si el rebut a presentar fos d'un treball de sable!

Ai, pobres politics!

JORDi11 ha dit...

Si algún periodista, com el que va crear Stieg Larsson (només he vist la 1a pel·lícula) estirés el fil encara sortiria el nom del sr. Horreur (com diu No-Ceiling), entre els principals responsables d'aquestes mafies de drudes. O potser entre alguna llista de clients. Per què no surt als diaris això? "Ai, pobres polític".

23 ha dit...

Efectivament, els eufemismes van de la mà amb el procés d'asèpsia social que ens volen vendre.

Posats a dir les coses pel seu nom, podriem denominar sense temor a equivocar-nos tots els mitjans de premsa escrita com proxenetes, ja que extreuen beneficis de la prostitució al.liena amb les perennes pàgines dedicades a les senyoretes que, ves per on, ara els hi fan fàstic -o això diuen de cara a la galeria.

Potser m'equivoco greument i hi ha una diferència abismal entre la puta que treballa a un carrer del Rabal o la que ho fa a domicili; això ja se m'escapa.

De totes maneres no crec que aquesta colla de defensors de la moral trepitgin gaire sovint els carrers del Rabal, així que no sé què cony fan fotent-se on mai s'hi fotran ni mai s'hi han fotut. Ni se'ls necessita.

llextirem-58 ha dit...

A mi se'm va quedar una imatge al cap. Les càmeres mostren com una "folla fembra" era detinguda i els agents la fan entrar dins un furgó, com mig empenyent-la però sense tocar-la (no fos cas que es contagiessin de la seva manca de moral i aquestes coses que s'encomanen amb la mirada). Evidentment, la femella (que no persona, no oblidem que es tracta d' animals impúdics) en qüestió era una al·lòctona de color xocolata i va mirar a la càmara, un cop emmanillada i la càmara encantada de mostrar-nos la caça i captura.
Si és que s'ho mereixen, per anar pels carrers violant a la gent!