10.11.09

Rebel·lió al Monestir número 4

Avui al matí a la ràdio entrevistaven a una monja. Una monja famosa que ha fet un video declarant tot el que molta gent es podia pensar sobre la grip A. La monja té sis hores de treball al seu monestir (i les cinc d'oració) i s'ha documentat molt bé. Les dades que presenta fan pensar: diu que la grip "nova" (com diuen a La Nostra) ja existia al 1977 i que ara un laboratori l'ha re-activat; també afirma que no se saben exactament els efectes secundaris de les vacunes; el cas de la farmacèutica Baxter; o el perill de declarar Pandèmies i la obligarietat de vacunació. Molt millor veure el video famós.
La monja que (evidentment) és doctora en Medicina, ha publicat varis escrits, un d'ells és aquest assaig sobre les farmacèutiques: Els crims de les grans companyies farmacèutiques (pdf).
També es poden llegir algunes entrevistes que li han fet: Entrevista1 o Entrevista2. Només cal fer uns gugels i en trobaran més. Com a contra-partida els progres de El País van dedicar-li un escrit bastant polèmic. Potser té algun negoci de vacunes el franquista sr. JL Cebrian?
No és el primer cas que la monja exposa en públic. De fet, aviat participarà en una conferència a Barcelona sobre temes tant interessants com la contaminació electromagnètica, la Lluna o la grip A (tot evidentment des del punt de vista "espiritual").
Acabaré amb el continuu apunt dramàtic ucrainès. El president ha enviat aquest escrit al poble. Diu que la barreja de virus, la seva mutació constant, la falta de vacunació, el caos sanitari a Ucraïna i el reactor número 4 (!!!!!) han provocat aquest desastre. Curiosament, la farmacèutica Baxter té uns laboratoris a Ucraïna.
El millor de tot ho diu la monja cap al final del video: "Que cadascú faci el que vulgui" (bonus-Google1 i bonus-Google2).

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Osti, quina fal·lera hi ha amb aquest video! Jo no l'he vist i parlo des de l'ignorància.

La malaltia existeix, jo penso que això no es pot negar. El problema per a mi és l'alarma social que han creat els governs per després dir que no n'hi ha per tant i aleshores, tornen a dir que estem de pandèmia. Ens fan parar bojos. I clar, tot això apunta a certs interessos econòmics i de control social mitjançant la histèria col·lectiva...

Però pel que ens van ensenyar a la carrera, el virus de la grip és sempre porcina, aviar i humana. La transmissió és aquesta. No sé pas perque li diuen nova...potser si de cas més virulenta. No és un virus que hagi aparegut del no-res.

En fi, a Ucraïna si bufa una mica de vent suposo que el sistema sanitari es satura. I està claríssim que el problema prové del REACTOR Nº4 :D

Txernòbil childhood...

Anònim ha dit...

El video del sr. "son of god" Icke:

http://www.youtube.com/watch?v=Dj-eLvfGdyw

"Tecnologia secreta"

Aquest dos "personajes" son una mica catastrofistes, no? Però... us vacunareu? :-D

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je