22.1.10

Quatre anys

Sembla ser que ja fa més de quatre anys que aquest bloq contamina la xarxa amb continguts dispersos, opinions esbiaxades, històries per a no dormir i altres fenomens contradictoris. Fa menys temps des que va esdevenir un bloq comunitari per fugir del e-onanisme (egosurfing li diu la Llucia Ramis), on vaig convidar a tothom qui volgués a dir la seva, per explicar-nos i mostrar-nos coses que potser no coneixiem i a compartir una visió del món absolutament alineada i etèria (i si pot ser, incorrecte). Coneixe'ns, en definitva, sortir del cau que ens entestem a excavar en vida (per ordre ministerial).

Aquell canvi va ser el resultat d'una situació de desgast creatiu i personal de dimensions cósmiques i, per sort, una colla d'amics i familiars van venir a socórre'm amb tot allò que tenien. Alguns han escrit molt i ens han il·luminat amb textos que li donen deu mil patades al 99% de periodistes i intel·lectuals d'aquest p'tit pais, altres ens han fet somriure (o riure una bona estona), altres ens han fet pensar o descobrir móns desconeguts. Altres han estat una pixada fora de test considerable.

Perque heu de saber que tots els que col·laboren en aquest bloq tenen un bon sarró ple de sorpreses dins el cap. I cada cop que escriuen alguna coseta, em sento com pixar a la porta de l'oficina de La Caixa a Alcover. En el nostre petit racó de la xarxa, fem el que volem, diem el que volem. I són els meus amics.

Quatre anys on han passat moltes coses, la vida se'ns ha girat com un mitjó tres o quatre cops i les "ínfules de glòria" s'han anat desinflant. Ara ja em trobo molt lluny d'això que vaig escriure farà uns cinc anys:

"Bla, bla, bla. Explica la teva vida. Fes-te l'interessant; ven el producte. Res de tot això és cert, però que més fa? Ei, o jugues o no jugues! Com Llàtzer, però sense Crist.

La ínfules de glòria són tòxiques i fan mal de ventre. Vanitat per oferir a un públic caníbal, si és que existeix, quan no l'imaginem en somnis vaporosos i presumptuosos."

Espero que aquest bloq continui durant quatre anys més com a mínim, per fugir de la prostitució en massa dels nostres pseudo-talents, per escapar de la solitud dels eixams de blocs de ciment, dels tristos tòpics i de la sopa de peix freda de quaresma.

I dels diaris!

Gràcies a tots!

4 comentaris:

Oscar ha dit...

Doncs moltes felicitats!

JORDi11 ha dit...

Qué bonic!!!
BLOQ ara va escrit amb Q?
Q del fifa!!
Que duri 4 anys més! Aviat inventaran altres coses... potser tornen a inventar els llibres.
Podries fer un llibre de totes aquestes reflexions.
QQQQQQ

Jordi ha dit...

L'anomenada Catosfera (puf, puf) encara està discutint si s'ha escriure bloc o blog. Com sempre, la tercera via promou una nova visió de l'assumpte, com pot ser la lluita armada o les sol·lucions absurdes: és per això que proposo "bloq" o "bloqk" o "blok" a la punk.
I si no, que no li diguin. Com allò de el web i la web. Quina tropa!

QQQQQQ

llextirem-58 ha dit...

Que continui la festa!!!això vol dir que hem de seguir amb les nostres paranoies?que ens convidi a unes birreins, no?

QQQQQQQQQQQQQQQQ
KKKKKKKKKKKKKKKK
CCCCCCCCCCCCCCCC
GGGGGGGGGGGGGGGG