3.6.10

Delete, internet, dos punts

Diuen que hi ha uns quants bilions de pàgines web. A vegades, truques per telèfon per demanar informació i et re-dirigeixen a la seva pàgina web, que "tot està allà". Hi ha bilions d'imbècils que agafen telèfons. Milions de persones (com les aquí presents) escriuen les seves paraules amb/sense sentit en milions de blogs. Hi ha milions de persones que tenen sous milionaris. Inicials indesxifrables: SEO, J2EE, SAP, C#, ABAP/4... (només cal buscar "informàtica" a infojobs, prenent abans un bon got d'alcohol de farmàcia amb gel). Diaris que son inventats per inventar notícies, móns virtuals, segones vides... Gent que posa les seves dades en milions de portals. Altra gent que ven dades. Altres les compren (lògicament). Però com hem arriwbvat fins aquí? Avui, només despertar, he buscat una mica sobre això. Aquí unes pàgines:
El WWW (a principis dels 90s)
Els 15 primers
Els buscadors
Un dels pioners (luth.se)
Gràcies a la grabadora
A finals dels 80s ja es van registrar alguns dominis, però no va ser fins a mitjans dels 90s que es va animar la cosa. En veure això, el primer que penso és que la forma no ha canviat gaire, però si la quantitat. La qualitat ja ho deixo per a cadascú. Hi ha pàgines interessants, hi ha també el iú-tube. I si tot s'esborrés, tampoc es perdria gaire, no?
Per últim, només m'agradaria demanar si seria possible fer també les obres per internet.

4 comentaris:

23 ha dit...

arribat

REVENGE

JORDi11 ha dit...

m'agrada el debat que s'ha creat

llextirem-58 ha dit...

@23:fins fa un moment no m'he il·luminat sobre què coi significaven aquestes dues paraules. Enigmàtiques...o no tant? ...o potser rancúnia? o aquesta se la guardava per una ocasió com la d'avui?...XD! Encara recordo com si fos ara aquell "Mmmmmmhhhmmmhhh" de rabieta màxima continguda.
@11:entenc el que dius amb això de gariebé sentir-te culpable quan truques i, sigui quina sigui la pregunta, la resposta sempre és "Mira-ho al web" amb un to que si pogués parlar hi afegiria "imbècil".

Jordi ha dit...

No entenc el debat, mmmm