16.9.14

Un dinosaure estrellat i un amor podrit


En Marc Bolan va morir en un accident de trànsit avui fa exactament 37 anys. No sé perquè m'havia fet la pel·lícula que conduïa un Porsche tot drogat i que es va estavellar contra un arbre. Doncs no: el cotxe no era pas un Porsche, sinó un Mini lila i Marc Bolan era al seient del copilot. Gloria Jones, la seva xicota en aquell moment, conduïa el cotxe. I sí, es van estampar contra un arbre.
Gloria Jones també és cantant, de la fornada de Motown, i entre els seus grans èxits hi ha la cançó que roda al video freaky que obre aquesta entrada, "Tainted Love" del 1964. La reconeixereu a l'instant però la que us sonarà al cap segurament serà la versió que va fer Soft Cell uns anys més tard, el 1981, i que va estar al capdamunt de les llistes americanes pràcticament un any. La versió de Glòria Jones (perquè el compositor va ser l'Ed Cobb) no va acabar mai de reeixir comercialment, tot i que ho va tornar a intentar el 1973.
Tant és: ara que he descobert aquesta versió m'agrada molt més que no pas la de Soft Cell o Marilyn Manson.

2 comentaris:

Meritxell RR ha dit...

Uauuuuuu! Ni idea que la versió original era del 64! Òndia! I em mola moltíssim. Gràcies pel descobriment. Informació inútil i de la bona ;)

Jordi ha dit...

Gràcies a tu per passar-te per aquí! :D